رعایت رژیم غذایی قبل و پس از جراحی را جدی بگیرید
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به تاثیر مداخلات تغذیهای بر پیامدهای پس از جراحی گفت: میزان مرگ و میر پس از عمل جراحی در بیماران مبتلا به سوء تغذیه 33 درصد است. به گزارش…
آگهی مزایده کارگاه تولید محصولات غذایی
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در نظر دارد نسبت به برگزاری مزایده جهت اجاره مکان کارگاه تولید محصولات غذایی خود اقدام نماید، لذا در صورت تمایل جهت شرکت در مزایده یاد شده، نرخ پیشنهادی خود را حداکثر…
گوشت و مرغ منجمد را مستقیم بپزیم؟
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخزدایی در دمای اتاق میگیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود. دکتر غزاله اسلامیان در گفت و گو با خبرنگار…
رژیم فستینگ چطور باعث لاغری میشود؟
رژیم فستینگ شامل خودداری کامل یا موقت از غذاخوردن برای مدت زمان معینی قبل از مصرف مجدد غذا بهروال منظم است و این شیوه غذاخوردن ممکن است فوایدی مانند کاهش چربی و سلامتی بیشتر داشته باشد. https://nnftri.ac.ir/wp-content/uploads/2023/06/proposed_file_name.mp4
آگهی مزایده اجاره مکان پارکینگ ضلع جنوبی
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در نظر دارد نسبت به برگزاری مزایده جهت اجاره مکان پارکینگ ضلع جنوبی خود اقدام نماید، لذا در صورت تمایل جهت شرکت در مزایده یاد شده، نرخ پیشنهادی خود را حداکثر تا…
آگهی مزایده اجاره مکان آشپزخانه
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در نظر دارد نسبت به برگزاری مزایده جهت اجاره مکان آشپزخانه خود اقدام نماید، لذا در صورت تمایل جهت شرکت در مزایده یاد شده، نرخ پیشنهادی خود را حداکثر تا تاریخ 1402/4/2…
آگهی مزایده کارگاه تولید محصولات غذایی
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در نظر دارد نسبت به برگزاری مزایده جهت اجاره مکان کارگاه تولید محصولات غذایی خود اقدام نماید، لذا در صورت تمایل جهت شرکت در مزایده یاد شده، نرخ پیشنهادی خود را حداکثر…
استاد دانشکده تغذیه، دانشمند برتر کشور شد
دکتر سیدهدایت حسینی عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی در مراسم روز جهانی ایمنی غذا از طرف رییس سازمان غذا و دارو به عنوان دانشمند برتر کشور در علوم ایمنی مواد و صنایع غذایی انتخاب شد. به…