نمک یددار یا نمک دریا؟

نمک دریا حاوی گچ، آهک و فلزات سنگینی از جمله سرب، جیوه و آرسنیک است. میزان ناخالصی‌های آن بالا بوده و فاقد عنصر ید است. استفاده از نمک دریا حتی برای خیساندن برنج توصیه نمی‌شود. تا کنون مجوزی از وزارت…

نخستین جشنواره مشارکت اجتماعی سلامت

در راستای اشاعه فرهنگ خیر در جامعه، بهره گیری صحیح از کمک ها و مشارکت های مردمی ، هدایت آن ها به سوی اولویت های ملی حوزه ی سلامت استفاده از ظرفیت های داوطلبان و مسئولیت اجتماعی نهادهای اقتصادی در…

اهمیت تغذیه مناسب در افراد مبتلا به HIV و ایدز

مقدمه: ویروس HIV به سیستم ایمنی حمله می‌کند. در مراحل اولیه عفونت، فرد علائم قابل مشاهده‌ای از بیماری را نشان نمی‌دهد، اما بعداً بسیاری از علائم ایدز آشکار می‌شوند. از جمله این علائم می‌توان کاهش وزن، تب، اسهال و عفونت…

مراسم تودیع و معارفه

مراسم معارفه خانم دکتردلارام قدسی، مسئول جدید اموربین الملل انستیتو و دانشکده و تودیع و تقدیر از زحمات خانم مینا اسماعیلی، با حضوراعضای هیات رییسه در دفتر ریاست برگزار شد. همچنین در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات 9 ساله…

برگزاری وبینار ” تداخل غذا و دارو “

وبینار یک روزه تداخل غذا و دارو به همت واحد ترجمان دانش و آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور و با حضور ۲۵۰ نفر از کارشناسان تغذیه سراسر کشور در بستر آموزش مداوم در مورخ یکشنبه  ۱۴۰۰/۹/۲۸ برگزار گردید. در…

نشست ریاست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با تشکل های دانشجویی

پیرو دستور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آقای دکتر زالی، مبنی بر لزوم دیدار با دانشجویان، جلسه ای با حضور ریاست دانشکده آقای دکتر مرتضویان و نمایندگان تشکل های دانشجویی، در روز شنبه مورخ 1400/09/13در دفتر ریاست برگزار…

تودیع و معارفه معاونت توسعه مدیریت و منابع

در روز شنبه مورخ 13 آذر ماه، مراسم تودیع معاون و معارفه سرپرست جدید معاونت توسعه مدیریت و منابع با حضور اعضای هیات رییسه، در دفتر ریاست برگزار شد. در ابتدای این مراسم آقای دکتر مرتضویان ریاست مجموعه، ضمن قدردانی…
فهرست