بیانیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، سال 1396

بیماریهای غیرواگیر روز به روز در سراسر جهان در حال افزایش هستند. و هر روز شمار زیادی از مردم دنیا در اثر ابتلا به انواع مختلف بیماریهای غیر واگیر سلامتی و جان خود را از دست داده و یا مبتلا…

چاقی یا سلامت انتخاب با شماست

هرسال بسیج ملی تغذیه سالم با هدف ارتقاء سطح آگاهی عموم جامعه در سطح کشور برگزار می شود و امسال نیز از تاریخ 15 لغایت 30 دی ماه با همکاری تمامی بخش های مرتبط برگزار می شود. امروزه پیشگیری و…

برگزاری هجدهمین همایش پژوهش ابوریحان

همایش پژوهش ابوریحان در روز یک شنبه 3 دی در دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید. در مراسم افتتاحیه آقای دکتر آقاجانی رییس دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تولید وفناوری وتربیت نیروی انسانی کارآمد نقش مهمی در…

بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین  Dبا محوریت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور وهمکاری معاونت بهداشت وسازمان جهانی بهداشت

  نشست بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین Dدر انستیتو با حضور همکاران معاونت بهداشت وزارت بهداشت و  پروفسور ابراهیم المدفا رییس سابق انجمن بین المللی علوم تغذیه (IUNS) و رییس دپارتمان تغذیه دانشگاه وین از طرف سازمان جهانی…

مراسم جشن پاییزی و جشنواره پژوهشی در انستیتو

مراسم جشن پاییزی و روز پژوهش به مناسبت تجلیل از پژوهشگران  وتشکل های دانشجویی دانشکده وانستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشوردر روز دوشنبه 27 آذر ماه با حضور اساتید، همکاران ودانشجویان در انستیتو برگزار شد. دکترهدایت حسینی رییس انستیتو…

نشست علمی و کارگاه Total Diet Study)TDS)

 کارگاه و نشست علمی 5 روزه Total Diet Study از تاریخ 4 آذر ماه 96 تا 9 آذر ماه 96 در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با ریاست آقای دکتر هدایت حسینی و حضور نمایندگان سازمان…

نشست توسعه همکاریهای علمی و فناوری انستیتوتحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

جلسه ای با حضور دکتر دارایی مدیر کل آزمایشگاههای سازمان غذا ودارو، دکتر کبارفرد خانم دکتر میراحمدی، دکتر فردوسی، دکتر محمدی، مهندس مشایخ و دکتر حسینی در تاریخ29/8/96  برگزار شد. در این جلسه آقای دکتر حسینی ریاست انستیتو اعلام کرد…
فهرست