نقش شیر و لبنیات در رشد قدی کودکان

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به وجود عوامل متعدد در رشد قدی کودکان، گفت: شیر یا معادل‌های آن می‌تواند نیاز بدن به کلسیم را در تا حد چشمگیری تامین کند وبر عکس کمبود…

بدنتان را برای لاغری با کاهش وزن ناگهانی شوکه نکنید

متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه با تاکید بر این که لاغری سریع و ناگهانی می تواند مشکلات جدی به دنبال داشته باشد، گفت: کاهش وزن شدید می‌تواند خطرات جدی برای افراد ایجاد کند، چرا که بدن…

برگزاری ایستگاه صلواتی

به مناسبت بزرگداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، روز چهارشنبه 18 بهمن ماه 1402، با همت بسیج جامعه پزشکی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ایستگاه صلواتی با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار…

نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، تغذیه صحیح همراه با دستیابی به وزن مناسب را یکی از عوامل موثر در پیشگیری از بروز سرطان برشمرد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور،…

تاثیر مثبت چغندر در بهبود عوارض دیابت

عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به وجود مقدار بسیار زیاد آنتی‌اکسیدان در چغندر، آن را ماده غذایی مفیدی برای بهبود بسیاری از عوارض ناشی از دیابت عنوان کرد. به گزارش روابط عمومی دانشکده…

سرانه مصرف شیر ایرانیان؛ یک سوم میانگین جهانی

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: سرانه مصرف شیر و لبنیات در ایران حدود یک سوم میانگین جهانی است. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، دکتر مینا کاویانی شیر و فرآورده‌های…
فهرست