نقش شیر و لبنیات در رشد قدی کودکان
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به وجود عوامل متعدد در رشد قدی کودکان، گفت: شیر یا معادلهای آن میتواند نیاز بدن به کلسیم را در تا حد چشمگیری تامین کند وبر عکس کمبود…
بدنتان را برای لاغری با کاهش وزن ناگهانی شوکه نکنید
متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه با تاکید بر این که لاغری سریع و ناگهانی می تواند مشکلات جدی به دنبال داشته باشد، گفت: کاهش وزن شدید میتواند خطرات جدی برای افراد ایجاد کند، چرا که بدن…
برگزاری ایستگاه صلواتی
به مناسبت بزرگداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، روز چهارشنبه 18 بهمن ماه 1402، با همت بسیج جامعه پزشکی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ایستگاه صلواتی با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار…
نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، تغذیه صحیح همراه با دستیابی به وزن مناسب را یکی از عوامل موثر در پیشگیری از بروز سرطان برشمرد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور،…
بررسی میزان نمک موجود در مواد غذایی (همبرگر، پیتزا و هات داگ)
روز یکشنبه مورخ 1 بهمن 1402 برنامه ای تحت عنوان ایستگاه سلامت ( 12روی 8) با موضوع “بررسی میزان نمک موجود در مواد غذایی (همبرگر، پیتزا و هات داگ)” با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از شبکه…
تاثیر مثبت چغندر در بهبود عوارض دیابت
عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به وجود مقدار بسیار زیاد آنتیاکسیدان در چغندر، آن را ماده غذایی مفیدی برای بهبود بسیاری از عوارض ناشی از دیابت عنوان کرد. به گزارش روابط عمومی دانشکده…
برگزاری کارگاه جدول ترکیبات غذایی
انستیتو در نظر دارد کارگاه جدول ترکیبات غذایی در تاریخ 9 بهمن 1402 برگزار نماید.
سرانه مصرف شیر ایرانیان؛ یک سوم میانگین جهانی
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: سرانه مصرف شیر و لبنیات در ایران حدود یک سوم میانگین جهانی است. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، دکتر مینا کاویانی شیر و فرآوردههای…