برگزاری جلسه ترجمان دانش در انستیتو

جلسه ای با حضور ریاست، مدیران گروه های پژوهشی و آموزشی، روابط عمومی و ‌سردبیران مجلات انستیتو در دفتر ریاست موسسه تشکیل شد. دکتر مریم امینی،‌ مدیر واحد ترجمان دانش و آموزش همگانی ضمن بیان گوشه ای از فعالیت های…

بازدید از کارخانه آرد سبوس گل آذین آشتیان

در راستای اجرای سیاست های دولت و وزارت متبوع در خصوص اشاعه تولید نان کامل با کیفیت در نانوایی های سنتی سطح کشور، در تاریخ 1402/10/9 بازدید از کارخانه آرد سبوس گل آذین آشتیان در استان مرکزی، با حضور رئیس…

جلسه تقدیر از دست اندرکاران همایش”تغذیه و دیابت”

جلسه ارایه گزارش چگونگی انجام کار و تقدیر از دست اندرکاران همایش “تغذیه و دیابت” با حضور ریاست محترم انستیتو و دانشکده برگزار شد. در این جلسه از زحمات پرسنل روابط عمومی، واحد ترجمان دانش، مرکز مشاوره تغذیه و رژیم…

نان خمیر ترش و ویژگی های آن

نان به‌عنوان یک کالای اساسی، یکی از مهم‌ترین مواد غذایی مورد استفاده در رژیم غذایی است و بخش عمده‌ای از انرژی روزانه، پروتئین، املاح معدنی و ویتامین‌های گروه B، از نان تامین می‌شود. یکی از مهم‌ترین مراحل تکنولوژی نان، آماده…

آگهی مزایده کارگاه شماره 4

انستیتو در نظر دارد نسبت به برگزاری مزایده جهت اجاره مکان کارگاه شماره 4 خود اقدام نماید، لذا در صورت تمایل جهت شرکت در مزایده یاد شده، نرخ پیشنهادی خود را حداکثر تا تاریخ 1402/10/18 به آدرس: شهرک غرب، بلوار…

بازدید جمعی از دانشجویان مقطع دکترای رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

روز سه شنبه مورخ 5 دی ماه 1402، جمعی از دانشجویان دکترای رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران به عنوان قدیمی ترین دانشکده کشور (تاسیس 1279) بازدید کردند. در این بازدید، دانشجویان…
فهرست