جلسه مشترک دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور

  در راستای ارتقاء سطح همکاری‌ها و بررسی نقشه راه تأمین شواهد مورد نیاز در حوزۀ امنیت غذا و تغذیه 1402، نشستی با حضور دکتر محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و هیات همراه با…

انتشار کتاب “مبانی تغذیه”

کتاب “مبانی تغذیه” توسط دکتر آرزو حقیقیان رودسری عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و دکتر علی طریقت اسفنجانی و دکتر مریم زارع تالیف و منتشر شده است. معرفی کتاب تغذیه نه فقط نياز اساسي حيات، بلكه عامل لذت و…

تخمه شکستن؛ سرگرمی یا اعتیاد؟

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ضمن اشاره به خواص بی‌نظیر و اثرات مثبت آجیل و مغزدانه‌ها بر سلامت مغز گفت: زیاده‌روی در مصرف آجیل‌ها به ویژه تخمه­‌های شور ممکن است مشکلاتی برای سلامت افراد…

مساعدت هیأت رییسه محترم دانشگاه در ارتقای اعضای هیأت علمی پژوهشی

  پیرو پیگیری های به عمل آمده توسط انستیتو و معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، هیأت رییسه محترم دانشگاه در جلسه اخیر که در انستیتو تشکیل شد، با معادل سازی تدریس کلاسی (معادل برگزاری کارگاه های آموزشی) و راهنمایی…

ارتقای مرتبه علمی آقای دکتر مرتضی عبداللهی

  ارتقای رتبه علمی جناب آقای دکتر مرتضی عبداللهی به استادی را تبریک عرض می نمائیم و از خداوند متعال آرزوی درجات علمی و معنوی بالاتر را برای جنابعالی آرزومندیم. دکتر مرتضی عبداللهی دارای مدرک دانشنامه تخصصی پزشکی اجتماعی و پزشکی…

ارائه برنامه های فن آوری انستیتو در جلسه روسای بیمارستان های دانشگاه

  رییس انستیتو و مدیر فن آوری با شرکت در جلسه روسای بیمارستان ها راهبردهای فن آوری انستیتو تغذیه را در حوزه غذا و تولید مواد غذایی بیمارستانی ارائه کردند و تبادل نظر در خصوص همکاری ها و پشتیبانی های…

آشتی با صنعت؛ نیروی محرکه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جلسه هیئت رییسه دانشگاه که روز دوشنبه مورخ 9 مرداد ماه 1402 در دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد، بر ضرورت توسعه بیش از پیش ارتباط با صنعت…

دیدار معاونان و مدیران انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با معاون تحقیقات و فن‌آوری دانشگاه

در دیدار صمیمانه‌ای که در 27 تیرماه 1402 در حوزۀ معاونت تحقیقات و فن‌آوری دانشگاه برگزار شد، ضمن ارائه گزارش معاونان و مدیران انستیتو، به بررسی چالش‌های تحقیقاتی انستیتو و اعضای هیأت علمی پژوهشی ضمن پیشنهاد راه‌کارهایی برای رفع آنها…
فهرست