باقیمانده غذاهای کنسروی را چگونه نگهداری کنیم؟
عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور درباره نحوه نگهداری کنسروها از جمله کنسرو ماهی، گفت: پس از باز شدن کنسرو باید تمام محتویات آن مصرف شود یا محتویات آن به یک ظرف ترجیحا شیشهای و…
جلوگیری از هدررفت نان؛ در گروی ترویج فرهنگ صحیح مصرف
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سومین نشست کمیته نان کامل با اشاره به ضرورت آموزش و فرهنگ سازی نحوه صحیح نگهداری نان گفت: اگر آرد و نان مناسب تهیه و تولید شوند ولی فرهنگ صحیح مصرف در جامعه…
مراسم تقدیر از مدال آوران رقابت های ورزشی
در مراسمی که با حضور ریاست و اعضای هیات رییسه انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد، از مدال آوران مسابقات ورزشی کشوری و دانشگاهی تقدیر بعمل آمد. در این جلسه که همزمان با ایام ولادت حضرت…
برگزاری جلسه ترجمان دانش در انستیتو
جلسه ای با حضور ریاست، مدیران گروه های پژوهشی و آموزشی، روابط عمومی و سردبیران مجلات انستیتو در دفتر ریاست موسسه تشکیل شد. دکتر مریم امینی، مدیر واحد ترجمان دانش و آموزش همگانی ضمن بیان گوشه ای از فعالیت های…
بازدید از کارخانه آرد سبوس گل آذین آشتیان
در راستای اجرای سیاست های دولت و وزارت متبوع در خصوص اشاعه تولید نان کامل با کیفیت در نانوایی های سنتی سطح کشور، در تاریخ 1402/10/9 بازدید از کارخانه آرد سبوس گل آذین آشتیان در استان مرکزی، با حضور رئیس…
جلسه تقدیر از دست اندرکاران همایش”تغذیه و دیابت”
جلسه ارایه گزارش چگونگی انجام کار و تقدیر از دست اندرکاران همایش “تغذیه و دیابت” با حضور ریاست محترم انستیتو و دانشکده برگزار شد. در این جلسه از زحمات پرسنل روابط عمومی، واحد ترجمان دانش، مرکز مشاوره تغذیه و رژیم…
نان خمیر ترش و ویژگی های آن
نان بهعنوان یک کالای اساسی، یکی از مهمترین مواد غذایی مورد استفاده در رژیم غذایی است و بخش عمدهای از انرژی روزانه، پروتئین، املاح معدنی و ویتامینهای گروه B، از نان تامین میشود. یکی از مهمترین مراحل تکنولوژی نان، آماده…
آگهی مزایده کارگاه شماره 4
انستیتو در نظر دارد نسبت به برگزاری مزایده جهت اجاره مکان کارگاه شماره 4 خود اقدام نماید، لذا در صورت تمایل جهت شرکت در مزایده یاد شده، نرخ پیشنهادی خود را حداکثر تا تاریخ 1402/10/18 به آدرس: شهرک غرب، بلوار…