بازدید جمعی از دانشجویان مقطع دکترای رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

روز سه شنبه مورخ 5 دی ماه 1402، جمعی از دانشجویان دکترای رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران به عنوان قدیمی ترین دانشکده کشور (تاسیس 1279) بازدید کردند. در این بازدید، دانشجویان…

انتخاب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان “مرکز تحقیقات منتخب” در جشنواره ابوریحان

انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در بیست و چهارمین جشنواره پژوهشی ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در روز یکشنبه مورخ 3 دی ماه 1402 برگزار شد موفق به کسب عنوان ” مرکز تحقیقاتی منتخب” شد.…

درباره بهبوددهنده‌های نان چه می‌دانید؟

عضو هیئت علمی گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور درباره اطمینان از سلامت نان توضیحاتی داد و گفت: عوامل زیادی در ویژگی‌های گندم سالم برای تولید آرد، تاثیر دارند، برخی از آن‌ها از کنترل خارج…

مراقب سلامتی خود در شب یلدا باشید

عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه به شهروندان توصیه کرد مراقب سلامتی خود در شب یلدا باشند و با رعایت اعتدال و پرهیز از پرخوری و درهم خوری شبی شاد و خاطره انگیز را برای خود و خانواده رقم بزنند. دکتر…

برگزاری کارگاه اصول مشاوره و ترویج تغذیه با شیرمادر، در تاریخ 13 و 14 آذر ماه

  این کارگاه با هدف آشنایی دانشجویان سال آخر کارشناسی تغذیه با روش های صحیح مشاوره شیردهی و توانمندسازی آنها در حمایت و ترویج تغذیه با شیر مادر با حضور استاد مدعو عضو کمیته کشوری ترویج تغذیه با شیرمادر (دکتر…
فهرست