برگزاری مراسم روز کارگر

به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی کار و کارگر مراسمی با حضور ریاست انستیتو، معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیران مربوطه روز چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403در اتاق شورای انستیتو برگزار شد. در این جلسه ضمن تقدیر از نیروهای خدماتی…

نقش فلاونوئیدها در محافظت از مغز

  محافظت از سلولهای عصبی (نورون‌ها) از جمله موارد ضروری است که باید به بهترین نحو ممکن انجام شود. تحقیقات علمی نشان داده است ترکیبات فلاونوئیدی می توانند در حفاظت از نورون‌های مغز نقش داشته باشند. فلاونوئیدها در برابر سموم…

انتصاب دکتر سهراب‌وندی به عنوان سرپرست کشوری کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی

با حکمی از سوی معاون تحقیقات فناوری وزارت بهداشت؛ دکتر سارا سهراب‌وندی استاد علوم و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان “سرپرست کشوری کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی” منصوب شد. به گزارش روابط عمومی،…

انتصاب دبیر کمیسیون تخصصی سلامت، ایمنی غذایی و رفاه اجتماعی

در حکمی از سوی دکتر پیمان صالحی دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری(عتف)، دکتر سارا سهراب وندی به عنوان دبیر کمیسیون تخصصی سلامت ایمنی غذایی و رفاه اجتماعی منصوب شد. به گزارش روابط عمومی، متن این حکم به…

ارتقای مرتبه علمی خانم دکتر گلبن سهراب

ارتقای رتبه علمی دکتر گلبن سهراب به دانشیاری را تبریک عرض می نمائیم و از خداوند متعال آرزوی درجات علمی و معنوی بالاتر را برای ایشان آرزومندیم. دکترگلبن سهراب دارای دکتری تخصصی تغذیه بالینی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.…

تولید نان سالم نیازمند تحول در پژوهش و فناوری

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه تولید نان سالم، نیازمند ارتقای فناوری و پژوهش است، خواستار مشارکت بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف ارتقای سطح سلامت نان شد. به گزارش روابط عمومی، دکتر امیرمحمد مرتضویان رییس انستیتو…

نکات مهم روزه‌داری در نوجوانان و روزه‌اولی‌ها

دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن بیان توصیه‌های تغذیه‌ای برای نوجوانان روزه دار تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان مواد مغذی و کالری مورد نیاز نوجوانان روزه دار حتما…
فهرست