برگزاری ایستگاه صلواتی
به مناسبت بزرگداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، روز چهارشنبه 18 بهمن ماه 1402، با همت بسیج جامعه پزشکی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ایستگاه صلواتی با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار…
نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، تغذیه صحیح همراه با دستیابی به وزن مناسب را یکی از عوامل موثر در پیشگیری از بروز سرطان برشمرد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور،…
بررسی میزان نمک موجود در مواد غذایی (همبرگر، پیتزا و هات داگ)
روز یکشنبه مورخ 1 بهمن 1402 برنامه ای تحت عنوان ایستگاه سلامت ( 12روی 8) با موضوع “بررسی میزان نمک موجود در مواد غذایی (همبرگر، پیتزا و هات داگ)” با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از شبکه…
تاثیر مثبت چغندر در بهبود عوارض دیابت
عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به وجود مقدار بسیار زیاد آنتیاکسیدان در چغندر، آن را ماده غذایی مفیدی برای بهبود بسیاری از عوارض ناشی از دیابت عنوان کرد. به گزارش روابط عمومی دانشکده…
برگزاری کارگاه جدول ترکیبات غذایی
انستیتو در نظر دارد کارگاه جدول ترکیبات غذایی در تاریخ 9 بهمن 1402 برگزار نماید.
سرانه مصرف شیر ایرانیان؛ یک سوم میانگین جهانی
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: سرانه مصرف شیر و لبنیات در ایران حدود یک سوم میانگین جهانی است. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، دکتر مینا کاویانی شیر و فرآوردههای…
حضور غرفه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در بیست و نهمین جشنواره علوم پزشکی رازی
بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی در تاریخ 2 بهمن ماه 1402 در سالن همایش های رازی برگزار شد. در این همایش، غرفه انستیتو توسط دکتر عین اللهی وزیر محترم بهداشت، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی…
هفتمین جلسه قرارگاه اجتماعی مرکز رصد و پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی کلان شهر تهران
هفتمین جلسه قرارگاه اجتماعی مرکز رصد و پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی کلان شهر تهران در روز شنبه مورخ 30 دی ماه 1402 در محل ساختمان مرکزی شهرداری تهران با موضوع سامان دهی معتادین متجاهر، کودکان خیابانی و متکدیان…